Hoppa till huvudinnehåll

Joey Valence & Brae | Hus 7

Joey Valence & Brae | Hus 7

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

7 nov 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

JOEY VALENCE & BRAE [US]
Torsdag 7 november
Hus 7, Stockholm
Insläpp: 19.00
Live från: ca kl 20.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 13+ år i målsmans sällskap
____
Joey Valence & Brae är en amerikansk hiphopduo med en stor förkärlek för allt Beastie Boys. Träffades gjorde duon när de båda studerade vid Pennsylvania State, och karriären tog på allvar fart med plattan Punk Tactics som innehåller flera internethits inklusive låten med samma namn som albumet.

Nu är duon tillbaka med ytterligare ett släpp – No Hands – som bland annat gästas av storheter som Danny Brown. Söker du högenergisk och högkvalitativ hiphop med glimten i ögat så har du kommit rätt. Och ännu mer rätt kommer du om du väljer att infinna dig på Hus 7 i Stockholm den 7 november när duon gör sitt första framträdande på svensk mark.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer