Joel Alme w/ Katastrof plus DJ Faux Rabbit

6 mar 2020 21:00 - 7 mar 2020 01:00

Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Make it Sound och United Stage presenterar stolt, Joel Alme med lokal support Katastrof

En av årets spelningar redan i mars!

Dörrar och middag från 17.00

Vinyl-DJ och videokonstnär Faux Rabbit från 21.00

18 år eller i målsmans sällskap.

Joel Alme avslöjar vårturné och hyllas för "Bort Bort Bort"

I fredags (4 okt) släpptes Joel Almes andra album på svenska, "Bort Bort Bort". Nu hyllas skivan av kritikerna och samtidigt släpps speldatum för våren 2020, dessa utöver höstens trippelkonserter.

Joel Almes nya album ”Bort Bort Bort” är en fortsättning på ”Flyktligan" som släpptes 2015. Nya skivan mötte lyssnarna i fredags och kritikerna hyllar albumet. Bland annat skriver Aftonbladet att "...det råder ingen som helst tvekan. 'Sopan från Linné' har gjort ett av årets svenska album" och delar ut toppbetyget 4 av 5. Musiktidningen Sonic håller med. "Vi talar om ett av årets bästa album" och ger det 9 av 10.

Nu släpper Joel Alme datum och städer till en vårturné. Malmö, Örebro, Uppsala, Karlstad, Norrköping, Växjö, Vara, Luleå, Umeå och Gävle kommer få besök. Detta utöver höstens trippelkonserter i Göteborg och Stockholm där hälften redan är helt utsålda.

Katastrof

Smått skev och fin indierock på svenska. Katastrof är en trio som legat gömd som en guldklimp i Umeås musikjord i några år, så missa inte chansen att se dem glimra på en scen alldeles nära dig!

I samarbete med Pabst Blue Ribbon, Jamesons Irish Whiskey och Studieförbundet Bilda