Jod - den bortglömda mineralen

Jod - den bortglömda mineralen

Biljetter från 135,00 SEK

Online-event

Datum

17 dec 2022 11:00 - 12:00

Beskrivning

Mineraler Jod är omdiskuterat sedan i början av 1900-talet och det finns än idag två läger där ena lägret är strängt emot användning av jod som tillskott i högre doser och där det andra lägret ser många fördelar med användning av jod.

Få information och historia om vårt livsnödvändiga jod. Har vi brister? Får vi i oss tillräckligt? Vad behöver kroppen jod till?

Välkommen på detta 60 min online-event där jag berättar om jod och dess viktiga och bortglömda funktion i vår kropp.

Länk skickas senast kl 09:00 den 17 dec.

Du behöver inte ha din kamera på, utan jag och min presentation kommer att synas.

Det kan vara så att du behöver ladda ner Teams-appen, och du kan se föreläsningen I din mobil, surfplatta eller dator.

Varmt välkommen!

- Nadja Öström

www.nadja.nu 

Arrangör

Salong N - Matcoachen - Författare www.nadja.nu

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.