skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

JIRM & The Presolar Sands ⎜Nixon Men

Eventet är avslutat

JIRM & The Presolar Sands ⎜Nixon Men

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

12 jul 2018 19:00 - 13 jul 2018 01:00

Beskrivning

Nixon Men & Blackbird Artists Presenterar:
JIRM & The Presolar Sands LIVE på The Abyss.

Eld i berget!
Gudarna måste vara tokiga. Eller iaf fått solsting.
För den 12:e Juli kommer två av universums bästa live-akter sammanstråla i avgrunden.
Rockgubben Nixon har nämligen lyckats para ihop Eskilstunas dynamoer JIRM med Stockholmsundret The Presolar Sands.
Det kommer bli en sommarafton med mind blowing riff, trollbindande basgångar och psykadeliska äventyr bland faraoner och häxor!
I juli släcker vi solen!


The Presolar Sands:

Introducerade sin häxpsych 2015 med 7"- singeln Voodoo Ritual. Sedan debuten har bandet släppt en rad singlar, en EP samt debutalbumet "The Big Noise" (2017).
The Presolar Sands är ett explosivt liveband som spelat ihop med Kikagaku Moyo, White Hills, Brant Bjork och L.A. Witch för att nämna några, och gjort spelningar runt om Skandinavien och Europa på allt från festivaler som Sweden Rock, Malmöfestivalen och Köpenhamn Psych Fest.

Enligt Nixon var "The Big Noise" i absoluta toppen av de bästa skivsläppen från förra året. Och följdes upp av dom sylvassa singlarna "The First Law Of Thermodynamics" och "Our loss/Your reward". Your in for a treat!

Spotify: http://spoti.fi/2Fv3FyW
YouTube: http://bit.ly/2nXJjFy

JIRM:

Klockor slås, döden sprider ut sig. Människor flyr helvetet och samhällen kollapsar. Det kan lätt hända att man börjar utveckla konspirationsteorier. Sekter och kulter har som syfte att väcka de döda arkitekterna från nazityskland och egyptiska faraoner.
Men i dessa tider tenderar man också att vända sig inåt. Stirra i lågor i jakt på existensiella svar. Tillräckligt länge så kanske man förstår syftet med lidandet och till och med kan observera kaos och smärta. Lära sig att utvinna dess inneboende krafter och se hur vackert det kan vara.

I våras släppte JIRM det episka och mästerliga albumet "Surge Ex Monumentis". Prisad till skyarna av såväl Nixon, folk på stan och resecenter runt om globen.
Sweden Rock Magazine, "Progressiv rock av högsta klass 9/10".
Engelska Metal Hammer instämde och gav den 8/10.
Vi är otroligt stolta över att välkomna JIRM tillbaka till Klubb Nixon Men!

https://www.youtube.com/watch?v=r0ExF_xQqhs
https://www.youtube.com/watch?v=_HieEcYsPV0
https://www.youtube.com/watch?v=Y4xTjU4bNUMInträde:

Inträde: 100 spänn.

DJ: TBA.

Lokal

The Abyss The Abyss, Andra Långgatan 35, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer