Jimmy Whispers + Low-Res

Jimmy Whispers + Low-Res

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

12 okt 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Artist: Jimmy Whispers
Support: Low-Res
12 oktober, Hus 7
Insläpp: 19.00
Live: ca 20.00
Åldersgräns: 18+ år

Mycket har förändrats för alla under de åtta år som gått sedan Jimmy Whispers släppte sin debut-LP, särskilt för Jimmy själv. I ett annat liv var han den där gulliga killen från Chicago som stal våra hjärtan med sin okonstlade attityd från Mellanvästern och sin förmåga att skriva medryckande oldtime-melodier. Den legendariska kritikern Jessica Hopper kallade honom en gång för stadens "största nya inhemska musikaliska gåta", och han förvandlade ett mixtape med röstmeddelanden från iPhone (Summer in Pain) till ett djupgående racket, som såg honom uppträda på Pitchfork Music Festival och få beröm från det utloppet och platser som Stereogum, Spin, BrooklynVegan, VICE, NME och många andra.

Om du fick en glimt var det spännande, men det var bara en uppvärmning inför hans andra akt. I dag lever Jimmy Whispers och har det bra i Los Angeles. Han gör fortfarande musik - en hel del musik. Han har en blomstrande ny karriär som musikvideoregissör och filmskapare. Han har blivit medförfattare till andra artister som Drugdealer och Dent May. Han har sin nykterhet, ett nytt engagemang för att skapa livsbejakande konst och en Buick Reatta från 1988.

Jimmy Whispers har återvänt med en ny LP The Search For God som släpptes den 9 juni på Carpark Records. Albumet, som är hans första sedan debuten 2015, samproducerades av Ziyad Asrar från bandet Whitney och återvänder till några tonårsinfluenser från juvelbox-eran som inte går i takt med den chill/lo-fi LA indierock-scen som han har hamnat i klump med.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer