skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Jesperspexet ger Marie Curie i Stora salen AF-borgen!

Eventet är avslutat

Jesperspexet ger Marie Curie i Stora salen AF-borgen!

Från 0,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

9 februari 2024 - 17 februari 2024

Beskrivning

Året är 1911 och vi befinner oss i Paris. Marie Curie, den geniala uppfinnaren och kemisten bakom miraklet radium, är på topp. Hon är älskad av folket, avgudad av sin man Pierre, och respekterad av de anställda på fabriken. Dessutom är hon så gott som garanterad vinnare av Nobelpriset i Kemi. Men hennes imperium är hotat. För när folk börjar dö under mystiska omständigheter, alla på något sätt kopplade till radium, tar detektiven Dette Dectiffe och Maries rival Albert Einstein upp jakten. Och när ett gäng förstorade partiklar, en pompös adelsman och och tidsresenär rycks med blir hon allt mer pressad. Plötsligt befinner Marie sig i en kamp mot klockan, där hon tvingas ljuga, fuska och utnyttja, och ställs till sist inför frågan: hur långt är hon villig att gå för ett Nobelpris?


Medlem i Studentlund eller barn under 15 år: 140 kronor.

Särskild medlem i Akademiska Föreningen: 170 kronor.

Ordinarie: 210 kronor.

Notera att tiden utskriven på affischer är utan akademiska kvartar. Denna angivelse avser tid för insläpp och ridån kommer att dras 30 minuter efter att insläppet börjat.

Arrangör

Hejsan och välkommen till Akademiska Föreningen i Lund. Här finner du biljetterna till AF:s utskott och anslutna föreningar.

Biljetter kan köpas här online eller i Studentinfo i AF-borgen.

Lokal

Stora salen Stora salen, Sandgatan 2, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer