Eventet är avslutat

Jesper Söderqvist, vibrafon

Gratis

Plats

Datum

6 mar 2020 19:00 - 20:00

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat jazz.

Efter tre år på kungliga musikhögskolan bjuder nu vibrafonisten och slagverkaren Jesper Söderqvist in till examenskonsert!

Med fokus på slagverkarens roll i en ensemble vill Jesper med sitt examensarbete visa på de möjligheter och den variationsrikedom som slagverk kan tillföra en grupp. Tillsammans med blås, strängar, elektronik och komp bildas en unik och dynamisk ensemble som kommer att framföra originalmusik skriven för detta tillfälle. Med hjälp av allting från grytlock till vibrafon ska det bevisas att slagverk inte enbart är ett instrument, utan en hel instrumentvärld.

Björn-Atle Anfinsen  trumpet
Mona Krogstad – saxofoner
Marcus Wärnheim – träblås 
Agnes Darelid – trombon 
Mattias Olofsson – gitarrer 
Jesper Söderqvist – vibrafon, slagverk, syntar och skrot 
Johan Tengholm – kontrabas
Nils Agnas – trummor

Arrangör

Lokal

Lilla salen, Kungl. Musikhögskolan Lilla salen, Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.