Jazzkväll med Oskar Schönning & Henrik Hallberg

Jazzkväll med Oskar Schönning & Henrik Hallberg

Biljetter från 160,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2022 19:30 - 21:30

Beskrivning

Oskar Schönning har kallats för ”en av de mest distinkta rösterna i svensk jazz” och har bland annat gett ut Belgrade Tapes med texter av Annika Norlin och Vykort, som bygger på tonsatta dikter av Gunnar Ekelöf.

Denna kväll tolkas Schönnings musik för första gången av gitarristen (och psykologen) Henrik Hallberg. Det blir bl a smakprov från Schönnings nya skiva Bad Move som släpps den 21 oktober. 

Vid sidan av gitarrspelandet är Henrik Hallberg kompositör och arrangör i egen rätt och har bland annat hörts i egna 12-personsbandet Haiko och i munspelsfantomen Filip Jers kvartett. Oskar Schönning är musiker och journalist. Med Oskar Schönning, kontrabas och Henrik Hallberg, gitarr.

Lokal

Hornstulls bokhandel Hornstulls bokhandel, Bergsunds strand 32, 117 38 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.