skip to main content

Jazzköket Live - The Pleasures

Jazzköket Live - The Pleasures

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

25 jun 2024 21:00 - 23:00

Beskrivning

Från Australien till Jazzkökets scen!!

The Pleasures frontas av den berömda singer-songwritern Catherine Britt - en mamma, överlevande bröstcancer, vinnare av multi-Golden Guitar, nominerad multi-ARIA och yngsta australiensiska Grand Old Opry-artist någonsin och Melbournes Lachlan Bryan - modern trubadur, låtskrivares låtskrivare, Golden Guitar vinnare och fulländad berättare. Lachlan har vi sett flera gånger tidigare tillsammans med Hannah Aldridge hos oss på Jazzköket.

Tillsammans tillför de all sin erfarenhet och mänsklighet till bandet – såväl som två av de mest autentiska och karaktärsfyllda rösterna du kommer att höra detta eller något annat år. Vänner sedan ett decennium nu, bandkamrater i bara ett år, och de enas i sina influenser från Hank Williams, Townes Van Zandt och Emmy-Lou Harris, och deras gemensamma kärlek till det okonventionella showbusinesslivet.

Med Damian Cafarella (bas) och Brad Bergen (trummor) producerar The Pleasures en ljud som är häftigt, smutsigt och bluesinspirerat (ibland avbrutet av delikata stunder av sublimt countryfolk), medan texterna hoppar från djärva och elaka till hjärtliga och insiktsfulla. De kan bli kallade ett countryband, men det finns lika mycket Jack White som George Jones i influenserna.


Om The Beginning of the End resonerar som sanningen, är det för att det är vad det här är - det verkliga livet levererat av en kvinna och man som har varit där, gjort det, sedan gått vidare och gjort allt om igen.

Kl 21:00

Begränsat antal sittplatser, boka middag på Jazzköket innan, för att vara säker på att få en sittplats.

Arrangör

Lokal

Jazzköket, Prästgatan 44G, 831 33 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer