Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Jazzköket Live - Paolo Mendonca

Eventet är avslutat

Jazzköket Live - Paolo Mendonca

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2023 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Jazzköket välkomnar Paolo Mendonca - Unplugged - 30 år som artist

Under Pandemin blev Paulo uttråkad och suget att komma ut attspela blev väldigt stort. Med restriktionerna att ta hänsyn tillbestämde sig Paulo för att gå tillbaka till där allt en gångbörjade. Att spela Akustiskt.

Med sin nyvunna kärlek till det mer avskalade formatet fannsnu utrymme för att både spela musik och dela med sig avintressanta stories och anekdoter från 30 år i branschen.

Under sina många år som artist har Paulo hunnit att spela somSpecial Guest med Tina Turner, delat scen med Peter Gabriel,skrivit låtar till Andrew Strong (The Commitments), Miley Cyrus,Jessie J och Craig David. Turnerat runt i Europa och Japan samtsläppt sex album under eget namn. Det är svårt att mäta sväng men... Mendonca är definitivt svängigast i Sverige!


Välkommen till en intim spelning med Paolo på Jazzköket 14/10

Arrangör

Lokal

Jazzköket, Prästgatan 44G, 831 33 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer