skip to main content

Jazzköket Live - Hannah Aldrigde - The Razorwire Tour

Jazzköket Live - Hannah Aldrigde - The Razorwire Tour

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

17 maj 2024 20:00 - 23:00

Beskrivning


Hannah Aldridge är tillbaka och hon firar 10-årsjubileum av hennes debutalbum "Razorwire". Den här gången blir det som en avskalad duo där hon blåser nytt liv i låtarna som startade hennes karriär för ett decennium sedan.

Hannah växte upp på Muscle Shoals leriga stränder – hennes förstfödslorätt är musik och Alabama. En uppgörelse mellan hennes uppväxt i söder och en livstid av att försöka skapa en identitet utanför den, hennes låtar gör en delikat balans mellan uppror och självupptäckt. Med en röst som lika delar grynig och melodisk tog Hannah ut på vägen och underhöll publik i tio länder och tre kontinenter med sitt hyllade debutalbum Razor Wire, fantastiska uppföljare Gold Rush och Live in Black and White – ett vackert fångat livealbum inspelat i London, England.

År 2023 utökade Aldridge sin konstnärliga vision med den ambitiösa, filmiska Dream of America, som släpptes på det svenska alternativa indie-etiketten Icons Creating Evil Art. Den tittar genom linsen av bleknande Hollywood-stjärnor, charmiga psykopater och trötta vagabonder - navigerar samhällets underliv genom mörka, romantiska vinjetter.

Hennes musik trampar en fin linje mellan Americanas geniala charm och den råa, hypnotiska och ibland elektroniska stilen av det som vissa skulle vilja kalla "noir indiepop". Med en charmig blandning av makt och sårbarhet levererar Aldridge sina berättelser med all övertygelse om en kyrkklocka som ringer på gatorna i en liten stad i Alabama.

Välkomna till Jazzköket!
Dörrar öppnar kl 18:00

Special Guests denna kväll: Jordan Dean, Muscle Shoals, Alabama

Arrangör

Lokal

Jazzköket, Prästgatan 44G, 831 33 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer