Jazzköket Live - Hannah Aldridge (US)+ Lachlan Bryan & The Wildes (AUS)

150,00 SEK - 200,00 SEK

Plats

Datum

22 jun 2022 19:00 - 23:00

Beskrivning

Jazzköket Live presenterar stolt en fantastisk americanakväll på 22:a juni:
Hannah Aldridge (US)+ Lachlan Bryan & The Wildes (AUS)


Hannah Aldridge (US)

Med stolt och kompromisslös attityd och sin omisskännliga southern soul-nerv och med en rock-edge - Så kan vi försöka beskriva Hannahs uppenbarelse på live-scenen.

Muscle Shoals drottning låter snyggt, fast stämmer inte riktigt, bara nästan..
Hannah bor inte kvar i Muscle Shoals, utan har flyttat till Nashville. Där är hon inte på något sätt enbart ett lokalt fenomen. Hannah har inte bara gjort avtryck i Alabama och Tennessee. Hon är en artist av internationell kaliber och det är rent av så att hon hittills spelat live mer i Europa än på hemmaplan. 

Hon har varit här många gånger och har en stadig, och ständigt växande, publik som har förstått hennes storhet.
För några år sen plockades hon upp av bokningsbolaget Rootsy för att bli en av de stora inom americana i Europa. 

Vi har bejublat henne flera gånger i Östersund, den senaste i december 2019 Clarion. Nu gör hon premiär på Jazzkökets scen.


Lachlan Bryan & The Wildes (AUS)

Lachlan Bryan and the Wildes är ett genreböjande, kritikerrosat band från Melbourne.  De har flaggat Americana-genrens flagga i sitt hemland sedan deras första skiva 2010, och har turnerat med sådana som Steve och Justin Townes Earle, Joe Pug, John Hiatt, Shawn Colvin och Joan Armatrading – samt mer samtida akter som The North Mississippi Allstars och Lord Huron. Deras genombrottsalbum Black Coffee vann en Golden Guitar och en Music Victoria Award 2014.

Mer än ett decennium in i karriären har 2021 varit Lachlan Bryan and The Wildes mest kommersiellt framgångsrika år hittills. Albumet Nearest Misses, en liveskiva som spelades in 2019 släpptes i mars, medan As Long as it's Not Us, deras första studioalbum sedan 2018, släpptes i september. 

Hur många Americana-artister kan bjuda på en låt som kanaliserar Leonard Cohen från mitten av 80-talet - med lite sleaze, en patina av urbant mörker och ett öra för gränsen mellan cynism och realism - tillsammans med urbana bluegrass-mordballader och en skvätt gud kontra ego? Föreställ dig att Nick Cave frontar Steve Earles band The Dukes och du har kommit en bit på väg att förstå Lachlan Bryan och The Wildes storhet

2022 kommer alltså Lachlan och bandet stanna till på Jazzköket och Östersund för första gången någonsin. Det är bäddat för att Östersund ska få ytterligare en americana-favorit! 

Det finns ett begränsat antal earlybird-biljtter som är rabatterade. Knip en om det finns några kvar ;)

Jazzköket öppnar kl 19:00

Arrangör

Lokal

Jazzköket Jazzköket, Prästgatan 44, 831 33 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.