Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Jazz på Rikstolvan: Berg, Wiklund, Kallerdahl

Eventet är avslutat

Jazz på Rikstolvan: Berg, Wiklund, Kallerdahl

Från 256,00 SEK

Plats

Datum

9 jul 2024 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Succén fortsätter för fjärde året i rad! I år möter vi återigen några av Sveriges främsta jazzmusiker i Rikstolvans pergola.

2 juli - Miriam Aïda - sång, Mats Andersson - gitarr, Emil Sjunnesson - slagverk

9 juli - Nils Berg - basklarinett, sax, flöjt. Josef Kallerdahl - kontrabas, Tobias Wiklund - cornet

16 juli - Johan Leijonhufvud Trio- gitarr, Johnny Åman - bas, Niclas Campagnol - trummor.

30 juli - Isabella Lundgren - sång, Britta Virves - piano

________________
Nils Berg, Tobias Wiklund och Josef Kallerdahl spelar för första gången tillsammans som trio denna kväll, och kanske är ingen är mer nyfiken på vad som ska ske än de själva! En god gissning är att repertoaren kommer att utgå ifrån Nils Bergs projekt att skapa musik för och med fåglar som släpptes på skiva härom året undernamnet Coming and Going. Men kvällen kommer också att ge utrymme för Josef och Tobias kompositioner liksom för fria utflykter i sommarkvällen.

TISDAG 9 JULI KL 17.00

Biljetter:: 285 kr (inkl avgifter) gratis för barn upp till 12 år. Köpta biljetter återbetalas ej.

FICK DU INGEN BILJETT? Publiktak är 40 personer för att kunna flytta in vid dåligt väder. Vid stabilt väder kommer vi släppa ytterligare biljetter sama morgon sm konserten äger rum.

Konserten genom förs med stöd av Musik i Syd och Simrishamn Kommun.

Arrangör

Lokal

Rikstolvan, Rikstolvan 34, 272 92 Simrishamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer