skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Jazz i Björkviks kyrka - Elise Einarsdotter, Katarina o Svante Henryson, Olle Steinholtz och Östgöta Kammarkör

Eventet är avslutat

Jazz i Björkviks kyrka - Elise Einarsdotter, Katarina o Svante Henryson, Olle Steinholtz och Östgöta Kammarkör

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

15 okt 2023 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kultur i Yngarebygden får besök av några av vårt lands riktiga stjärnor på jazzhimlen under rubriken Jazz i Björkviks kyrka. 

Elise Einarsdotter, piano

Katarina Henryson, sång

Svante Henryson, cello

Olle Steinholtz, bas

Östgöta Kammarkör dir Christina Hörnell

”Det finns så mycket att inspireras av,” säger pianisten och kompositören Elise Einarsdotter. ”Himlens och havets vidd. Ibland så tunga dimmor att man inte ser något, vinden som viner, Aretha Franklin när hon sjunger blues, att segla, en horisont. Ens egen litenhet. Relationer, röster och ord. Det triggar idéer, triggar musik.”

Denna konsert bygger på poesi av Thomas Tranströmmer, Maria Wine, Lars Forsell, Karina Boye m fl som blivit till musik genom kompositörens Elise Einarsdotters skaparkraft. De tre musikerna på scenen, Elise Einarsdotter piano, Olle Steinholtz kontrabas, och Svante Henryson violoncell, målar landskap kring sångernas berättelser. De fantastiska texterna får liv och uttryck genom Katarina Henrysons sång  och Östgöta Kammarkör. 

Välkommen till en konsert fylld av härlig musik, lust och kreativitet!

Välkommen till Jazz i Björkviks kyrka!Arrangör

Den ideella föreningen Kultur i Yngarebygden vill med sin verksamhet berika det kulturella livet kring sjön Yngaren i Södermanland. Vi vill bjuda publiken inspirerande kulturupplevelser och skapa spännande möten mellan människor och konstnärliga uttryck. 

Lokal

Björkviks Kyrka, 641 63 Björkvik, 641 63 Björkvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer