Jävla Nollåttor i Gävle

21 jul 2017 20:30 - 22:30

Söders Källa, Södra Kansligatan 22, 802 52 Gävle


Jävla Nollåttor

Komikerna Messiah Hallberg, Nisse Hallberg och Isak Jansson drar tillsammans för första gången ut på en sommarturné med allt det innebär. Rödmosiga semesterfirare, UB40-reggae i pausen, komiker som får se solen för första gången och en turnébil fullpackad med skämt. Under 90 minuter kommer det dras vitsar, skämt, imitationer, och en och annan fräckis.

Ät stand-up-menyn innan show! Info och bokning på 026-61 38 00

Messiah Hallberg

Efter det svåra utträdet ur 2017 års Let's Dance föll Messiah Hallberg till botten och tvivlen var stora. Men när tiden gått har han långsamt klättrat upp ur hålet och siktar återigen mot skyarna. Sin generations bästa stand-up komiker enligt honom själv, är tillbaka på vägarna, och med sommarturnén Jävla Nollåttor tar han avspark mot en lysande framtid.

Messiah har under året setts i Parlamentet, Finaste familjen och Let's Dance.

Nisse Hallberg

Efternamnet till trots har Nisse inget släktskap med Messiah, varken genom blod eller personlighet. Den moderna hypokondrins gudfader har haft ett fullt år med TV-inspelningar, stand-up, praoelever och sjukhusbesök. Så när semestertider närmar sig rycker det i öl-i-solen-nerven på Nisse och en sommarturné är den självklara kapsylöppnaren.

Nisse Hallberg tog 2015 emot utmärkelsen Årets nykomling på svenska Stand up-galan.

Isak Jansson

Stockholmssonen som blev Faluson och sedan tillbaka igen, är tillbaka, igen. Denne folkhemsabsurdist har setts på alla Sveriges stora humorklubbar samt en del på stan genom åren. När han inte skriver manus för Robin (SVT) och Inte OK (TV3) producerar han sin podd Dumma idéer samt hörs i Tankesmedjan i P3 varje vecka. Det han ser fram emot mest med turnén är att få åka bil. Isak älskar att åka bil.

Isak Jansson har genomfört Vasaloppet på 8 timmar, 23 minuter, och 25 sekunder.

Ät stand-up-menyn innan show! Info och bokning på 026-61 38 00

Biljett

Stängd