skip to main content

Janne Schaffer - My music story

Janne Schaffer - My music story

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

12 okt 2024 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kära musikälskare,

På Gång i Boxholm är stolta över att presentera Janne Schaffe  och hans fantastiska musikaliska berättelse "My Music Story". Upplev en otrolig konsert i den vackra omgivningen av Boxholms kyrka med Janne Schaffer och Jonas Gideon den 12 oktober 2024 kl. 14:00.

Ta del av en unik livekonsert som tar dig med på en oförglömlig musikalisk resa. Biljetter finns tillgängliga från endast 300,00 SEK, så passa på att säkra din plats redan idag och upplev en konsert som kommer att berika din själ.

Missa inte detta fantastiska tillfälle att uppleva en musiklegend i en fantastisk miljö. Bjud in dina vänner och familj för en magisk eftermiddag fylld av enastående musik.

Välkommen till en konsertupplevelse som kommer att skapa minnen för livet.

Med vänliga hälsningar,

På Gång i Boxholm

Lokal

Boxholms kyrka, Hjortstigen 2, 590 13 Boxholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer