Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

James Maddock & Ludde - Jolie Live!

Eventet är avslutat

James Maddock & Ludde - Jolie Live!

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

8 apr 2017 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Enda offentliga spelningen i Sverige med James Maddock!

James Maddock är engelsmannen som sedan några decennier har New York som hem. Det finns få sångare som har James förmåga att fånga lyssnaren med sin röst och med sin närvaro. Han är dessutom en låtskrivare av absolut yppersta klass. Om du gillar singer-songwriter, folk/soft rock och musik som bottnar i äkta känslor - då ska du inte missa detta!

Jag (Ludde alltså) har haft förmånen att lära känna James genom Light of Day (han var i Jönköping för fyra år sedan) och för mig är han en av de största artister och skönaste människor jag mött. Vi kommer att avsluta en kort och intensiv turné tillsammans i Tyskland - med ett gig på Jolie Live.

Supportartister är Lena Robért och Peter Högklint som öppnar kvällen på absolut bästa sätt!

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!
Jolie är litet och intimt. Vi kommer endast släppa 150 biljetter och möjligheterna att ställa upp stolar på golvet tas bort för denna kväll så att så många som möjligt kan få plats och komma nära.

HÅLL KOLL PÅ FACEBOOK!
För uppdateringar gällande insläpp, gig etc - håll koll på Lellelördas evenemang på Facebook!

/Ludde, Staffan & Lennart (Lellelörda)

Lokal

Jolie Salope, Trädgårdsgatan/Storgatan, 55315 Jönköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer