Eventet är avslutat

Jakten på Atlantis Storspexet 2022

100,00 SEK - 180,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

1 april 2022 - 6 april 2022

Beskrivning

Norrlands Nations SpexEnsemble presenterar Storspexet 2022: Jakten på Atlantis

Följ med på en stormig resa på de sju haven!

Två lesbiska pirater, två mindre begåvade spioner, en halvt galen vetenskapsman och en narcissist till kapten beger sig ut för att finna den mytomspunna ön Atlantis i ett äventyr ni sent kommer glömma.

Med inspiration från verkligheternas pirater och myter är NoNSEns tillbaka på scenen. Gör er redo för mycket skratt och roliga omstarter!

Föreställningen spelas i Norrlands Nations teater, i källaren på Norrlands Nation. Insläppet öppnar ca 10 minuter innan föreställningens början. Föreställningen varar ca 1,5 timme exklusive paus (men tiden kan variera beroende på hur många omstarter och improvisation publiken vill ha).  

Hissa segel, alle man ombord: Nu far vi mot Atlantis!Pris: 100 kr för studenter, 120 kr för övriga och 180 kr som stödbiljett om ni vill stötta föreningen lite extra

Önskas plats för rullstol så var god att kontakta spexrex@nonsensspex.se

Arrangör

Lokal

Teatern, Norrlands nation Teatern, Norrlands nation, Västra Ågatan 14, 753 09 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.