Jah Tubbys + Gregory Fabulous @ Capital Sound System 25/6

Eventet är avslutat

Jah Tubbys + Gregory Fabulous @ Capital Sound System 25/6

Plats

Datum

25 jun 2022 21:00 - 26 jun 2022 03:00

Beskrivning

En midsommarnattsdröm! Jah Tubbys till Stockholm på midsommardagen Lördag den 25e Juni.

Capital Sound System presenterar stolt en riktig legend - Jah Tubbys. Med över 50 år i branschen, sitt egna legendariska sound system, labels, studio och produktioner med mängder av killers samt tillverkning av sound system utrustning finns det få sounds som inspirerat och påverkat sound system scenen så mycket som Jah Tubbys gjort.

Det finns otaliga legender och historier genom åren om hur ett sound från norra London med start på 70 talet slaktade konkurrerande sounds med det tyngsta ljudet och selectionen genom att helt enkelt göra en ’lock off’ dvs spela så högt att det andra soundet helt enkelt inte hördes, förr i tiden med Jasmin Joe (Aba Shanti I) hetsandes på micen. Andra som greppat micen och supportat Tubbys genom åren är Dixie Peach, Errol Bellot, Stamina, Gregory Fabulous, Macky Banton mfl.

Det är lite andra tider nu för tiden, men nu är det dags för oss att få uppleva Jah Tubbys & Gregory Fabulous i Stockholm!

OBS 🚨🚨🚨 - Endast 150 pers kapacitet, endast förköp, det kommer sälja slut så först till kvarn - OBS🚨🚨🚨

Var?

Lokanta, Hallvägen 7b, Johanneshov

När?

25/6 kl 21-03

Pris?

250kr förköp billetto.se

Arrangör

Lokal

Hallvägen 7B, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.