Jaguair + support ÖN

Jaguair + support ÖN

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

1 feb 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Skeppets Bar & Restaurang öppnar som vanligt med AW kl. 17.00

Jaguair består av Markus Hasselblom och Daniel Strandman och är en omformulering, eller pånyttfödelse, av deras tidigare projekt Fantastic. Efter att ha släppt albumet El Futuro 2014, tog duon en paus för att fokusera på andra projekt. Nya låtar och idéer slutade dock inte komma, så för ett par år sedan var de återigen i en studio ihop och påbörjade inspelningen av en ny skiva; en skiva som kommer bli det nya projektet Jaguairs debutskiva. Soundet kan beskrivas som basdrivet och rytmiskt, med psykedeliska inslag och en högt svävande, glödande röst.

Med tre singlar i bagaget från 2022 kommer debutalbumet With Grit to Hold True a Doubt släppas senare i vår.
Lyssna


Support: ÖN!

På Scen: ca 19.30

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.