skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Jag är som skogen fast annorlunda

Eventet är avslutat

Jag är som skogen fast annorlunda

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

6 jun 2023 12:00 - 13:00

Beskrivning

Välkommen på dans och tårtfest den 6 juni. Föreningen Midsommargården står värd för två härliga dansföreställningar och efter varje föreställning bjuder vi på tårta. 

Föreställningen Jag som är skogen fast annorlunda spelas i Gläntan. Vi möts upp på Telefonplan utanför Midsommargården 15 minuter innan föreställningen börjar.

Hela föreställningen spelas utomhus i skogen. Klädsel efter väder! Vi rekommenderar stövlar och långbyxor, och regnkläder om det regnar.

Jag är som skogen fast annorlunda
En interaktiv föreställning i en skogsglänta där barnen genom ljud, rörelse/dans och berättande får upptäcka och undersöka skogens hemligheter. Föreställningen öppnar sinnen och är en lekfull naturupplevelse som väcker tankar och ger nya perspektiv på människan och djurens sätt att leva i naturen.

Idé och koreografi: Katja Seitajoki i samarbete med dansarna

Dansare: Noah Hellwig, Destiny af Kleen och Katja Seitajoki

Kompositör: Tomas Björkdal

Kostym: Maline Casta

Text: Katja Seitajoki

Röster: Bengt CW Carlsson, Judith Israelsson Casta, Esmilda Adzuki Dallard

Produktion: Arena Baubo

Foto: José Figueroa

Dans & tårtfest på 6 juni arrangeras av Föreningen Midsommargården i samarbete med Dansistan/Cirkusistan. Med stöd från Stockholm Stad. Söderbergs Bageri och Hemköp Telefonplan bidrar till tårtkalaset.

Arrangör

Midsommargården är ett lokalt kulturhus vid Telefonplan i Stockholm.

Lokal

Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer