Jag är som jag ska vara!

27 maj 2018 15:00 - 16:30

Messingen, 1 Love Almqvists torg, 194 77 Upplands Väsby

Det är ett komplicerat äventyr att växa upp. Vi som är vuxna gör det inte bara enklare för barnen, utan våra förväntningar och goda intentioner kan ibland ställa till det. I kombination med barnens egen önskan att passa in i gruppen och att vara ”normal” är det lätt att börja tänka att man inte duger som man är.

Den här föreställningen är en kärleksfull påminnelse till både barn och vuxna att vi alla är som vi ska vara. Det är helt okej att vi är olika och vi behöver inte försöka förändra varken oss själva eller varandra. Vi behöver visa varandra, och oss själva, kärlek och förståelse.

Under föreställningen ger vi också dig som är vuxen ett frikort att stå upp för ditt barn när du hamnar i en situation då någon annan tycker att hon eller han borde vara på ett annat sätt. Det finns en väldig massa idéer kring vad man måste och vad man inte får. Tänk om man kan välja själv istället? Tänk om vi vågar låta våra barn välja utifrån vad som faktiskt passar dem?

Maria-Pia Gottberg, som har utvecklat känslodockan Friendy, kommer att vara moderator och skådespelerskan Ursula Schober kommer att dyka upp i rollen som Friendy. Barn från Music Kids sjunger under ledning av Linda Pahlberg. Med bakom kulisserna som låtskrivare finns även Ingemar Dahl och Anna Eriksson Skarin. Det blir musik, teater, eftertanke och reflektion i en skön mix! I samarbete med Upplands Väsby Kulturskola.

Passar barn (och deras vuxna) i alla åldrar!

Barn upp till 12

Stängd

Vuxen

Stängd