Jacob Öhrvall + Saaristola

Jacob Öhrvall + Saaristola

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

30 mar 2023 18:00 - 23:00

Beskrivning

Albumaktuella Göteborgsbaserade basisten och låtskrivaren Jacob Öhrvall debuterade som soloartist med debutalbumet ”Long Gone”. Vinnare av ”Årets Nykomling” på Manifestgalan 2023.

Nu är han aktuell med ett andra fullängdsalbum, Hjärnan av och smajlet på, som släpptes 2/12 förra året på indielabeln Gaphals. Musiken doftar av 90-talets lekfulla indie som inte drar sig för att blanda distad bas, storslagna arpeggiosyntar och en hel del Madchester-grooves. Addera ironiskt sylvassa texter och du har en av de piggaste indieplattorna år 2022.

Saaristola från Mölndal spelar svettig, pulserande och svängig indierock. Under våren 2023 släpper bandet nytt material. För att fira detta kommer bandet till Vega Bryggeri, förvänta er sylvassa gitarrer och klubbvänliga refränger med lekfullt dystra texter.


Datum : Torsdag den 30 mars – På scen fr : 20.00

Pris Förköp 150kr På dörren 175 kr

Frågor om platsen eller spelningen: maila goran@vegabryggeri.se

Lokal

Vega Bryggeri, Manufakturgatan 2, 417 07 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.