J&B JAZZ

J&B JAZZ

Biljetter från 275,00 SEK

Plats

Datum

2 jun 2023 19:00 - 22:00

Beskrivning

En härlig kväll med J&B JAZZ på bistro apan i Vikarbyn.
Sven-Erik Johansson, bas

Tomas Hellström, trumpet

Anders Trägårdh, saxofon

Yngve Thunell, trummor

Jakob Raihle, piano

Perra Ernlund, gitarr

https://youtube.com/shorts/dtC...


Självklart är baren öppen hela kvällen.

OBS! VIKTIGT INFÖR DIN EVENTKVÄLL!

E-posta eventbistroapan@gmail.com så får du ett bordsnummer och en meny för att kunna göra förbeställning av mat och dryck till reducerat pris.

Meddela om ni är flera som vill sitta ihop men har köpt biljetter separat! Ange antal. Obs! då är det även viktigt att meddela i vilket namn man har köpt biljett så vi kan para ihop hela ert sällskap.

Tips! Det bästa är att en person köper biljetter för hela sällskapet.

Konsertbiljett återlöses ej. Biljetten är inte personlig.Lokal

Bistro apan Bistro apan, Stora vägen 30C, 79570 Vikarbyn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.