skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

IZHAV

Eventet är avslutat

IZHAV

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

3 nov 2023 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

När novembermörkret lägger sitt täcke över vår stad, när grenarna är kala och vindarna bär löften om frusna dagar: Då intar Izhav scenen på Folketshus i Norrtälje, med en musikalisk berättelse och vackra budskap. Det kommer att bjudas en hjärtevärmande kväll som ni sent kommer att glömma! Med sig har hon också sin partner Tulda & den magiska förakten ”Gabee”.

Ett magiskt nästan ceremoniellt framträdande med samma nakna innerliga innehåll som de kala novembergrenarna vittnar om på utsidan. Folketshus kommer att fyllas av värme. Det bjuds tonsatta berättelser ur livsöden och erfarenheter vävda med toner, stråkar och strängar.

Senast Izhav musicerade var på Färsna Gård i juli där magi uppstod i synergi med musikmagi på plats, nu i en annan kostym och med ännu ett vackert budskap!

Musikglädjen kommer att flöda och du är bjuden att delta!

”Musiken är en läkande kraft som går långt bortom hjärnans förnuft”. Med denna utgångspunkt skriver Izhav aka Izze text och musik med hjälp av intuition och kanalisering.

Genom att dela sina musikaliska berättelser med andra vill hon skapa ett rum där var och en kan omfamna sig själv där vi står just nu, och hela vägen tillbaka till där allt började.

Hon plockar berättelser från mörkret och ljuset som följt henne genom livet. Hennes historia påminner mer om en fiktiv äventyrstrilogi än ett trettioårigt liv. Gatumusik, liftande över kontinenter och frigörelse från systemet tillhör kapitel från förr, medans Queer på landsbygd, grönsaksodling, och att vara familjehemsmamma tillhör nutiden.

Izze sjunger för att hela sin historia. Hon sjunger för att bjuda in lyssnaren in i sin kropp och sina känslor. Hon sjunger för att lösa upp stagnerad energi och för att möjliggöra läkande för den som är villig

Och hon sjunger likväl för den som sitter tyst i ett hörn och bara iakttar. Du är välkommen att ta del av & beröras av hennes musikhistoria, här och nu.


Detta evenemang är ett samarbete mellan ABF & Shamanic Managemet

Folketshus Cafe och bar kommer denna kväll att ha öppet från kl 17.00 och erbjuder enklare förtäring i form av matiga mackor

Exempelvis finns för kvällen: Hummus macka med grillad grönsak och microgrönt & ett glas vitt för 150:-

Arrangör

Shamanic Management skapar förutsättningar för magi att spridas genom Keyser Management AB och eldNorm. Initiativtagare Denise Keyser.

Lokal

Folkets Hus Norrtälje, Galles gränd 5, 761 30 Norrtälje

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer