skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Ixtahuele - Releasekonsert

Eventet är avslutat

Ixtahuele - Releasekonsert

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 20:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Ixtahuele

Exotica var ett musik-fenomen i västvärlden under 1950-talet och det tidiga 1960-talet. Musiken byggde på eskapism där amerikansk jazz och loungemusik blandades med mer eller mindre verkliga influenser från Västindien, Hawaii, Afrika, Brasilien och Polynesien. Genren har på senare tid fått en revaivel inte minst i USA där det bl.a arrangeras stora festivaler med Exotica-band. Ixtahuele är ett av få band inom Exotica i Sverige och de har uppmärksammats internationellt bl.a i USA där de turnérat ett flertal gånger. Redan i augusti gör Ixtahuele ytterligare en turné i USA bl.a innehållande en del Festivalspelningar. Innan USA-turnén så bjuder Ixtahuele på en exklusiv Releasekonsert på UtopiaJazz.

Välkommen på release-konsert med göteborgsbaserade exoticabandet Ìxtahuele som släpper nytt album, ”Pathways to Paradise”. Bandet fortsätter att utveckla sitt sound och låtskrivande samtidigt som de utforskar hjärtat, nyanserna och gränserna för klassisk Exoticamusik. Följ med ut i det okända!

Mattias Uneback - Vibrafon

Svempa Lundeqvist - Piano

Anders Ljungberg - Bas

Wictor Lind - Slagverk

Johan Hjalmarsson - Slagverk

Entré 120:-

Student 60:

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer