Event inställt

Italiensk husmanskost med Fratelli Gridelli

1.450,00 SEK

Plats

Beskrivning

I den här kursen delar vi med av oss farmors och gammelfarmors recept på den mest traditionella maten från vårt område, Emilia- Romagna. Vi lagar husmanskost med de bästa av råvaror.

Vi skall tillverka pasta för hand, kavla ut den och skära den till perfekta tagliatelle. Vi skall jobba oss fram till den perfekta pastadegen, tärna grönsakerna till ragun för hand och njuta av tiden det tar att laga mat från grunden. Vi skall under dessa timmar anamma vårt favorit begrepp slow- food. En rörelse som växte sig stark i Italien medan Sverige och resten av västvärlden jublade över fast food industrin. Vi delar med oss av kunskaperna kring maten och våra tankar kring vikten av långsam matlagning och hur viktig middagen är i våra hem. 


Tid: 17.30-20.30
Ingår:
  Bergamotto- spritz, gott kallskuret och inläggningar. Tagliatelle med ragu. Tiramisu. Vin.
Kursledare: Tommie och Liza Gridelli 
Pris: 1450Kr

När kursen avslutats får deltagarna ta med sig pastadegen hem. Alla får även med sig våra egna recept på pastadeg, farmors ragù och gammelfarmors tiramisù. Under kursen finns det även möjlighet att köpa produkterna ur Gridellis sortiment till förmånliga priser.

Arrangör

www.garveriet.se

Lokal

Garveriet i Floda Garveriet i Floda, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.