skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Isdrottningen - Ett frostigt äventyr

Eventet är avslutat

Isdrottningen - Ett frostigt äventyr

Från 150,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

5 april 2024 - 7 april 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Är du redo att låta dig förtrollas av en spektakulär musikal? Musikal för Alla presenterar stolt: Isdrottningen - Ett frostigt äventyr! Den 5 april 2024 kl. 19:00 kommer Sagateatern att förvandlas till en magisk värld av sång och dans.

Följ med på den oförglömliga resan in i den förtrollade världen av Isdrottningen.

Möt Elsa, Anna, Hans, Kristoffer, Olof och många fler under deras magiska resa för att rädda Arendal.

Upplev kraften i musiken, dramatiken i berättelsen och skönheten i föreställningens konstnärliga utförande. Enastående artister och en gripande story kommer att fånga ditt hjärta och ta dig till en plats långt bort från vardagens tråkighet.

Biljetter till detta enastående äventyr finns tillgängliga från endast SEK 150.00 till SEK 200.00. Missa inte chansen att förlora dig i Isdrottningens förtrollande värld - köp dina biljetter redan idag!

Arrangör

Lokal

Sagateatern, Borgmästaregatan 9, 582 23 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer