Event inställt

Isak Jansson, Svea Sigmond

150,00 SEK

Plats

Datum

7 apr 2020 20:00 - 22:30

Beskrivning

April april, äntligen en Skratta med Käften-kväll till! Och det är inget vi skämtar om, för vi menar det verkligen. Skratta kommer vi göra, var så säker. På scen har vi nämligen ingen mindre än Isak Jansson och Svea Sigmond, såväl som gamla och nya ansikten ur vår eget komikergäng. Missa för allt i världen inte! 

Matgäster: Köp biljett och boka sedan bord på 060 - 890 07 01

Isak Jansson är ett välkänt ansikte i Sveriges ståuppvärld. Han debuterade 2007 och utmärker sig med träffsäker samhällssatir och skruvade, smarta skämt. Han har en rad egna föreställningar och framgångsrika turnéer på CV:et, varav en av de senaste handlar om fallet Thomas Quick ("Quick- en humorshow") som han gör tillsammans med kollegan Ola Aurell. Förutom ståuppandet sysslar Isak med att skriva manus till TV och radio. Han har bland annat varit involverad i SVT:s "Robins" och i P3:s "Tankesmedjan". Dessutom låter Isak sin inre nörd få härja fritt i podcasten "Rollspelsklubben" som han driver tillsammans med ett gäng andra komiker. En självklar stjärna på detta lands komikerhimmel!

Svea Sigmond har de senaste åren seglat upp som en av våra mest lovande nya komiker. Hon bytte beteendevetenskapen mot stand-up och har inte blickat tillbaka. Svea har arbetat i redaktionen på "Breaking News" och ses ofta på scener som t.ex. RAW comedy. Vi ser väldigt mycket framemot att ha henne tillbaka på Skratta med Käften-scenen!

Ja ni hör ju, en toppenkväll väntar. Vi ses!

Arrangör

Sundsvalls standupcomedy klubb! Vi presenterar kända och okända komiker. Med kvalité i varje punchline kan vi garantera er ett riktigt gott KÄFTSKRATT!

Lokal

E Street E Street, Esplanaden 14, 852 32 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.