Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)

21 apr 2016 19:30 - 21:30

Å-krogen, N Skeppsbron 1, 803 10 Gävle

Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)

Världen är full av problem, stora som små. Men i en värld av snabba statusuppdateringar och fiberoptik där det egna välbefinnandet ständigt står i fokus, har vi egentligen tid att lösa världens problem?

”Varje föreställning kommer jag låta publiken bestämma vilka Världsproblem som jag ska lösa. Sedan kommer jag att bocka av dessa innan tiden runnit ut.”

Dalakomikern Isak Jansson har tagit sig an utmaningen och sätter därför upp soloshowen Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter). En delvis improviserad ståuppföreställning där publiken bestämmer vilka problem Isak ska lösa innan tiden har gått ut. Det rör sig alltså om ”nyttobaserad standup” där humorn har ett mål (i detta fall något så anspråkslöst som att lösa alla världens problem). Nu är det slut på soloshower om personliga tillkortakommanden, lättsinta observationer, scenbekännelser och annat trams. Nu tacklas de stora problemen med stora skratt!

Om Isak

Isaks unika gestaltningsförmåga och tänkvärda humor har fört honom runt Sveriges ståuppscener och ut i världen. Med föreställningar i Sydafrika, Frankrike, Belgien, Tyskland, Island, England, Indien och Ryssland är han en av Sveriges mest beresta komiker. Hans tidigare soloshow Allt är Floristernas Fel gjorde succé på Lund Comedy Festival och finns att lyssna på som album på Spotify. Förutom en skicklig scenkomiker har han arbetat bakom kameran på några av Sveriges populäraste tv-program (Robins, Pensionärsjävlar, Inte Ok, mfl). Han har även hörts i P3s Carpe F**king Diem och håller i poddcasten Dumma Idéer. Han är dessutom en av skaparna till SM i Ordvitsar som nyligen gav ut boken Sveriges Bästa Ordvitsar (Kängeru förlag 2015).

Mer info:

www.isakloserallaproblem.se

www.isakjansson.com

#isakloser

Ni som vill äta – mejla: a.krogen@gavlenet.se eller ring: 026/10 59 25.

Biljett Ej tillgänglig
Biljett Ej tillgänglig