Isak Jansson live på Stampen (sena)

Stora Gråmunkegränd 7, 111 27 Stockholm
8 nov 2021 20:30 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 180,00 SEK
Biljetter 180,00 SEK

Nu testar vi det här igen! Den 8:e november kommer jag spela två exklusiva standupshower på den legendariska jazzklubben Stampen, i Stockholm!

Pandemi och krångliga krögare gjorde att jag tvingades ställa in min show 2020, därför testar jag igen! Denna gång kommer jag köra föreställningen på anrika Stampen i Gamla Stan. Det blir en intim och mysig tillställning med mina bästa skämt från de senaste åren. Tanken är att filma alltsammans och att resultatet blir en Standup Special. 


Varje komiker har en slags intern garderob. Där hamnar alla skämt. Garderoben byggs på, nya plagg adderas och gamla slitna kalsonger slängs. Vissa plagg passar en specifik årstid, medan andra är tidslösa och kan leva i åratal på galgen. 

Min garderob är just nu full av kvalitetskläder. Jag har blivit en horder. Men det är trångt därinne. Något måste göras åt saken. Det gamla ska ut och göras plats för nytt. 

Showen på Stampen blir en slags modevisning av allt kul som har hängt i min garderob! En slags lagerrensning. 

Om ni gillar vad jag gör så kommer ni garanterat gilla detta! 

Showen är 75 minuter. Första sittningen är 18:30. Andra sittningen är 20:30. Dörrarna öppnas ca 20 minuter innan showstart. Först agerar min goda vän Thomas Eriksson förkomiker i ca 10-15 minuter. Sedan kör jag 60 minuter skoj. Det finns en bar med öl och allt som kan tänkas önskas från en bar. 


Om mig: 

Besök www.isakjansson.comOm filmningen:
 

Jag har plockat in två prisbelönta dokumentärfilmsskapare för att filma showen. Det är Per Bifrost och Alexander Rynéus. Om ni vill veta vad de har gjort tidigare så kan jag varmt rekommendera deras långfilm Händelser i Ydre som ligger på Netflix. 

Filmningen kommer fokusera på det som händer på scenen. Vi kommer inte zooma in ansiktet på någon publikmedlem. 

Då filmningen är den främsta orsaken till att vi gör den här kvällen så kan det ske avbrott i showen för att flytta en kamera eller justera något. Vi ber er ha överseende med detta och istället se det som en slags ball konstnärlig happening i showen. 

OBS. I föreställningen kan det förekomma rökmaskin. 

*Bilderna till eventet är tagna av Per Bifrost

Eventet är avslutat

Isak Jansson live på Stampen (sena)

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.