Isak Jansson - Live på Landet

Lm Ericssons väg 27, 126 37 Hägersten
21 okt 2020 18:00 - 19:30
Superarrangör
Biljetter 150,00 SEK
Biljetter 150,00 SEK

LIVE PÅ LANDET - BEST OF med Isak Jansson

Varje ståuppkomiker har en inre garderob där alla skämt samlas. Precis som med en riktig garderob så föredrar garderobsägaren vissa plagg framför andra. Oftast är det de nyaste kläderna som används flitigast. Ibland kan ett par fullt fungerande jeans hamna långt bak och glömmas av. Då och då krävs en garderobsrensning där det som inte används skickas till Myrorna. 

Jag tänkte rensa min skämtgarderob lite. Eftersom det inte finns något Myrorna för skämt, så tänkte jag istället filma min standup och lägga upp det på någon passande plattform. Därför drar jag ihop den här kvällen på Landet. Det blir en slags "Best of" kväll! 

Jag har länge letat efter en perfekt lokal. Den ska vara intim med karaktär. Landet är en klassisk musikscen som jag vill förvandla till humorscen för en kväll.  


Kvällen kommer gå till som så: 

Jag kommer ha en förkomiker som värmer upp publiken och skapar god stämning. Sedan kör jag ca 50 minuter av mina bästa skämt som jag har skrivit sen Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter). Alltsammans filmas, sen tar vi en öl i baren på nedervåningen. 

Min förhoppning är att släppa biljetter till två shower under samma dag. Detta är för att effektivisera filmningen och ge mig möjligheten att klanta leveransen (åtminstone en gång). Showerna kommer gå av stapeln: 18:00 och 20:30. OBS: Jag kommer släppa biljetterna till den sena showen först och invänta att den säljer tillräckligt innan jag släpper biljetter till den tidiga showen. 


Om ni inte har en aning om vem jag är så föreslår jag att ni kollar in mina album på Spotify. Här är en länk: Isak Jansson - Album

Ni kan även se ett smakprov av min standup här: 

Vi ses! 

/Isak

Event inställt

Isak Jansson - Live på Landet

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.