Event inställt

Isak Jansson - Live på Landet

150,00 SEK

Plats

Datum

21 okt 2020 20:30 - 22:00

Beskrivning

LIVE PÅ LANDET - BEST OF med Isak Jansson

Varje ståuppkomiker har en inre garderob där alla skämt samlas. Precis som med en riktig garderob så föredrar garderobsägaren vissa plagg framför andra. Oftast är det de nyaste kläderna som används flitigast. Ibland kan ett par fullt fungerande jeans hamna långt bak och glömmas av. Då och då krävs en garderobsrensning där det som inte används skickas till Myrorna. 

Jag tänkte rensa min skämtgarderob lite. Eftersom det inte finns något Myrorna för skämt, så tänkte jag istället filma min standup och lägga upp det på någon passande plattform. Därför drar jag ihop den här kvällen på Landet. Det blir en slags "Best of" kväll! 

Jag har länge letat efter en perfekt lokal. Den ska vara intim med karaktär. Landet är en klassisk musikscen som jag vill förvandla till humorscen för en kväll.  


Kvällen kommer gå till som så: 

Jag kommer ha en förkomiker som värmer upp publiken och skapar god stämning. Sedan kör jag ca 50 minuter av mina bästa skämt som jag har skrivit sen Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter). Alltsammans filmas, sen tar vi en öl i baren på nedervåningen. 

Min förhoppning är att släppa biljetter till två shower under samma dag. Detta är för att effektivisera filmningen och ge mig möjligheten att klanta leveransen (åtminstone en gång). Showerna kommer gå av stapeln: 18:00 och 20:30. OBS: Jag kommer släppa biljetterna till den sena showen först och invänta att den säljer tillräckligt innan jag släpper biljetter till den tidiga showen. 


Om ni inte har en aning om vem jag är så föreslår jag att ni kollar in mina album på Spotify. Här är en länk: Isak Jansson - Album

Ni kan även se ett smakprov av min standup här: 

Vi ses! 

/Isak

Arrangör

Lokal

Landet Landet, Lm Ericssons väg 27, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.