Isak Åberg, piano

Isak Åberg, piano

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

27 mar 2023 20:00 - 21:00

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat jazz.

Under sitt sista år på Kungliga Musikhögskolan har pianisten Isak Åberg djupdykt i hur olika klaviaturinstrument skiljer sig från varandra och hur pianisten utifrån dessa skillnader kan anpassa sitt spel (med fokus på groove och timing). Allt detta presenteras i musikalisk form på en examenskonsert.

Med ett antal originalkompositioner med inspiration av soul, jazz och pop utlovas sväng, improvisation, catchy refränger, syntar, orgel och mycket mer. Varmt välkomna!

Isak Åberg - Keyboard & Komposition

Elise Nestor - Sång

Ella Cronberg - Sång

Hampus Westin - Elbas

Pablo Wilton - Trumset

Oskar Nilsson Bettinsoli - Gitarr

Toste Solum - Trumpet

Emil Kjellqvist - Tenorsaxofon

Jonas Brodin - Trombon

Lokal

Lila salen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.