skip to main content

Invigning Samiskt Danscenter - Jillat

Invigning Samiskt Danscenter - Jillat

Från 1.200,00 SEK

Plats

Datum

16 nov 2024 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till Invigningen av Samiskt Danscenter - Jillat

🌟 Arrangör: Aira Dance Company

📍 Plats: Samiskt Danscenter - Jillat

📅 Datum och tid: 16 november 2024, kl. 18:00

🎟️ Biljettpriser: Från 1 000,00 SEK

🎭 Typ av evenemang: Dans, Cirkus och musik


Gör dig redo för en oförglömlig kväll full av passion, rörelse och kulturell rikedom vid invigningen av det nya Samiska Danscentret - Jillat. Aira Dance Company bjuder in dig till en spektakulär invigning där dans, cirkus och musik skapar en oförglömlig stämning!

Biljetterna till denna magiska invigning är begränsade till 150st, så tveka inte att säkra din plats för att bevittna startskottet för ett kulturcentrum som kommer att berika och inspirera. Denna invigning 18.00 är öppen för alla och det är först till kvar som gäller, vi har en stor efterfrågan och många som vill boka tidigt!

Denna biljett är speciellt för de som vill stanna kvar med alla konstnärer för lite extra fest under kvällen!

Gå inte miste om denna storslagna invigning som kommer att bli en milstolpe för både danskonsten och samisk kultur. Köp din biljett idag och var en del av historia!

Arrangör

Lokal

Samiskt Danscenter - Jillat, Murjeksvägen 31, 962 70 Vuollerim

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer