Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Introduktion till Circling - en relationell resa in i närvaro, trygghet och expansion

Eventet är avslutat

Introduktion till Circling - en relationell resa in i närvaro, trygghet och expansion

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

18 nov 2023 10:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Circling är en form av relationell mindfulness som utnyttjar samsynkandet av deltagarnas närvaro och nervsystem för att skapa extraordinära tillstånd av medvetenhet, trygghet och känsloreglering.

Träningen ger ofta en snabb effekt av förhöjd närvaro och det finns en potential att uppleva skiften i medvetandet som är vanliga vid psykedeliska resor, såsom en känsla av expansion av jaget, djup trygghet, kreativitet och glädje. Under den här sessionen får du en introduktion till Circling och prova på grunderna.

▸ Tid: 18/11 kl 10.00 - 13.00

▸ Plats: Yogarummet Björkhagen (kurslokalen). Halmstadsvägen 41, Johanneshov.

▸ Kostnad: 300 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram och medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 220 kr.

Om facilitatorn:

Daniel Ek är legitimerad psykolog, mindfulnesslärare, författare, yogalärare och medgrundare till Vänskapslabbet som ger denna introduktion i samarbete med Nysnö. Vänskapslabbet ger kurser och utbildningar i Circling (också kallat Relationell Mindfulness), Autentiskt relaterande samt Anknytningstrauma och medreglering. Daniel jobbar med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Hans senaste bok som han medförfattar är “Länge leve vänner - Forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer.“

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Hösten 2023 lanserar vi en serie aktiviteter med intentionen att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Läs mer på nysno.se/community.


Arrangör

Lokal

Kroppsverkstan/Yogarummet Björkhagen, Halmstadsvägen 41, 121 53 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer