Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

INTO THE MUSIC - Mini Edition

Eventet är avslutat

INTO THE MUSIC - Mini Edition

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

16 dec 2023 18:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

INTO THE MUSIC - Mini Edition
16 December
18:30 - 23:00
CAP Gallery - Tjärhovsgatan 44
OBS! Endast 150 biljetter pga liten lokal. Don’t snooze!

Schema:
18:30 - 19:30 - DJ Napoles / Open floor (+ bar/fika/food öppet från 18)
19:00 - 20:30 - Into The Music
21:00 - 23:00 - Open floor, DJ Napoles + (Bar/fika)
- Det finns försäljning av enklare mat, dryck, snacks mm.

Medverkande dansare:
Fowkus
Indigo
Nettan
Jihene
+2 dansare från publiken.

Medverkande musiker:
Emmanuel Hailemariam
Esther Kirabo
Kwesi Yvorra
Philip Neterowicz

MC/Host:
Niki Awandee

Om programpunkt:
Välkomna till en miniversion av av Gatuverket's koncept “Into the music”. Denna kväll presenteras i mindre skala i kreativa “Kapsylens” lokaler på Tjärhovsgatan 44.På scen i det här konceptet möts några av Sveriges främsta street/freestyle-dansare i ett direkt möte med live-musiker.

Genom att låta dansare och musiker vara lika drivande skapas en unik improviserad resa där dans och musik tillsammans skriver berättelsen. I solos, duetter och gruppbaserade improvisationer suddas gränsen mellan dans och musik ut. I centrum står kärleken till det spontana, friheten i rörelse, nyfikenhet, kreativitet och självklart hur musik och dans kan leva sitt bästa liv tillsammans. Under denna kväll lämnas även plats för 2 ytterligare dansare att joina konceptet på plats.
Lets go!

Lokal

CAP Gallery, Tjärhovsgatan 44, 116 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer