skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Inte helt hundra vol. 6

Eventet är avslutat

Inte helt hundra vol. 6

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

3 feb 2024 20:00 - 4 feb 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vad: Inte helt hundra – årlig punkfest
Band: Big Babe + Kova Rasvaa + Dream Warriors + VIDRO
DJ: Japanska Sodom
Datum: Lördag 3 februari
Insläpp: 20.00
Live från: ca 21.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

Om Inte helt hundra:

Ia och Staffan, två hörnstenar i Stockholms punkscen, har firat sina födelsedagar tillsammans traditionsenligt genom att boka råa band och bjudit in vänner, bekanta och fiender till att komma och stöka med dem.

Har du någonsin varit på ett punkgig i Stockholm har du 1000% garanterat sett Ia och Staffan, alltid med de största leendena, alltid redo att snacka skit med dig och alltid flitigt dokumenterande av banden som spelar. Stockholm har mycket att tacka dessa genier för, ett sätt att göra det är att komma på deras årliga fest!

I år, sjätte upplagan, av vad de kallar "Inte helt hundra" kör de för första gången på Hus 7 – Större kapacitet! Alla ska med!

Första bandsläppet:

BIG BABE (Malmö)

Big Babe spelar högoktanig rock’n’rollhardcore. Medlemmarna har tidigare lirat i band som Knaegt, HAG, Slöa knivar, Beyond Pink och tusen till. Släppte ett asbra album för nåt år sen och det ska bli så jäkla kul att få se dem på Hus 7. Lyssna här, eller på spotify.

Fler band och DJ annonseras kontinuerligt för maximerad stämning!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer