skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

INTAKT #01 by INTAKT STHLM + TECHNO INC

Eventet är avslutat

INTAKT #01 by INTAKT STHLM + TECHNO INC

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2024 23:00 - 18 feb 2024 09:00

Beskrivning

LINE-UP:

LEGO (Parabel)
https://soundcloud.com/saraleg...

BILLIE JO (Shivers)
https://soundcloud.com/billiej...

ESTHER RÓS (Intakt)
https://soundcloud.com/estherr...

ANDREAS FRANZÉN (Intakt/Kameleont)
https://soundcloud.com/andreas...

GUNNAR WOLF (Intakt/Bronx/Forever Young)
https://soundcloud.com/gunnarw...

ANDERS BRAUN (Intakt)


OM INTAKT:
Evenemangsserien INTAKT kureras av Gunnar Wolf, Andreas Franzén och Esther Rós och syftar till att visa upp ett noggrant urval av talangfulla artister presenterade i sann undergroundmiljö. Festen presenteras i samarbete med TECHNO INC i deras råa industrilager på privat mark som ståtar med två härliga dansgolv inomhus, flera barer, bekväma chillområden samt ett inhägnat utomhusområde under bar himmel som öppnas upp under sommarmånaderna.

Vi kickar stolt igång serien med inte mindre än tre stockholmsbaserade femme fatales av modern techno; LEGO (Parabel), BILLIE JO (Shivers) och ESTHER RÓS (Intakt) med support från INTAKT-residents Anders Braun, Andreas Franzén och Gunnar Wolf.

Vi passar även på att fira vår egen Esther Rós som fyller 30 år och gör detta till en helt galen birthday bash i hennes ära! Förvänta dig en fest utan dess like med massa skönt folk, tokbra techno och galendans natten lång. Det här vill du inte missa!!


PLATS:
Lokalen ligger lite isolerat i ett industriområde ca 15-20 minuter från gullmarsplan med bil. För er bekvämlighet har vi ordnat en abonnerad buss som trafikerar Gullmarsplan till/från festen. Bussresan ingår i inträdet och vi fullständig information om upphämtningsplatser och tidtabell kommuniceras via e-post och på intaktsthlm.com till registrerade biljettinnehavare senast på evenemangsdagen.


OBS - ENDAST FÖR MEDLEMMAR!
Det här är en privat tillställning för medlemmar. Registrera dig gratis på https://intaktsthlm.com

Lokal

Junkyard.cc, Upplagsvägen 22, 142 91 Skogås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer