Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Instruktörskurs i utomhusträning 4 DAGAR!

Eventet är avslutat

Instruktörskurs i utomhusträning 4 DAGAR!

Från 9.990,00 SEK

Plats

Datum

27 maj 2023 08:30 - 30 maj 2023 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

INSTRUKTÖRSUTBILDNING I NATURENS LOKALER - med extra allt

Detta är en specialkurs med det bästa från tre av våra mest populära utbildningar i ett. Vi får också mer tid till reflektion och återhämtning utmed havet på vackra Gotland.

DETTA INGÅR

1. CrossNature INSTRUKTÖRSKURS - inkl. tryckt kursbok med över 200 övningar från vår grundkurs, inklusive tips på upplägg samt riktlinjer för konstruktionen av pass.
2. CrossNature MOBILITET - inkl. digital kursbok med ca 100 övningar, tips och upplägg.
3. CrossNature HIIT - onlinekurs med ca 100 filmade övningar.

Under kursen kommer vi testa ett stort urval av de totalt 400 övningarna från dessa tre kurser.


Luncher alla dagar ingår.
Vi är max 10 deltagare på kursen.

MÅL
Efter avslutad utbildning är du kvalificerad att själv sätta samman träningspass och leda träning ute i naturens lokaler. Du lär dig också hur du gör detta på ett lustfyllt sätt, både med energigivande naturupplevelser och en positiv och stärkande gemenskap. Träningen anpassas efter individ, terräng och väder.

Utöver de allmänna kursmålen, ger kursen dig följande kunskaper:

- Uppvärmningsövningar i naturens lokaler samt med varandra som redskap.
- Konditionsövningar i naturens lokaler samt med varandra som redskap.
- Styrkeövningar i naturens lokaler samt med varandra som redskap.
- Balansövningar i naturens lokaler samt med varandra som redskap.
- Lekfulla övningar som ofta bidrar på ett positivt sätt till stämningen och gemenskapen.
- Mobilitetsövningar i naturens lokaler samt med varandra som redskap.
- Anpassade övningar för deltagarnas olika förutsättningar.
- Upplägg av pass anpassade efter väder och natur.
- Teori och praktik om kroppsposition och teknik.
- Effektiv kommunikation, visuell förmåga, verbala nyckelord och insikter för vad som förbättrar träningsresultaten och höjer kundmotivationen.
- En sund träning med syfte att må bra hela livet.

FÖRKUNSKAPER
Kursen passar både dig som är van att leda pass och dig som inte gör det idag. Däremot rekommenderar vi att du har en bra grundteknik för att kunna ta till dig så mycket som möjligt. Om möjligt rekommenderar vi dig att gå på CrossNature-pass innan kursen. Du kommer även få testa ett pass under kursen. De som erbjuder konceptet hittar du på hemsidan.
Du behöver inte vara vältränad för att gå kursen. Konceptet är gjort för att lätt kunna anpassas till individnivå.

PROGRAM
Detaljerat program kommer inom kort.


EFTER AVSLUTAD UTBILDNING
När du gått utbildningen erhåller du ett kursintyg. Om du uppfyller kraven för att bli certifierad instruktör får du även det avtal som gäller för användandet av CrossNature® som träningskoncept. När du är certifierad CrossNature®-instruktör har du möjlighet att använda konceptet i din egen verksamhet eller jobba som instruktör hos ett gym eller liknande verksamhet.
Självklart kan du gå kursen enbart för att du tycker det är roligt!


BOENDE & MAT
Luncher alla fyra dagar ingår.
Kontakta oss för gemensamt boende i närheten till ett förmånligt pris. I huset kan vi laga egen mat. Ska du resa från fastlandet så kommer vi samordna bilresa för de som önskar. Det finns möjlighet att boka boendet mellan den 26-31 maj.

VÄLKOMMEN UT TILL MINA BÄSTA DAGAR PÅ JOBBET!
Anna Adelman, kursledare CrossNature

Arrangör

Vi vill att alla ska hitta glädjen i träningen, en hållbar träning för både kropp, själ och miljö. 

NATUREN OCH VARANDRA SOM REDSKAP

Grundkonceptet CrossNature® är en träning där vi förflyttar oss till olika naturrum och nyttjar det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikt i olika par- och gruppövningar. Alla övningar kan du anpassa till din nivå och dagsform. Inget pass är det andra helt likt, variationen ger dig en funktionell kropp och en glad själ. Med oss får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande natur och en positiv gemenskap.

BÄSTA LOKALEN

Var du än är kan du öppna dörren och sticka ut och träna och du kan göra det precis när det passar dig. Träning ska vara enkelt och en naturlig del av din vardag.

NATURLIG VARATION

De olika förutsättningarna i form av terräng, väder och underlag ger en naturlig variation som är både effektiv, skonsam och rolig. Stora muskelgrupper får samspela med de mindre. Det ger dig en träning som gör att du mår bra hela livet. Dessutom är den hållbar även ur miljösynpunkt.

GEMENSKAP, NATUR OCH TRÄNING!

CrossNature är så mycket mer än bara träning och du behöver inte vänta på resultatet.

Många som tränar CrossNature säger att det är det roligaste de har gjort inom träning samt att de är mycket friskare och gladare än innan. Vi kan utlova rosiga kinder och stora leenden. Träning ska vara kul både innan, under och efter passet. Lämna vardagsstress och mobil hemma och kliv ut i blåbärsriset med oss!

VÄLKOMMEN UT!

Lokal

Gotland, 624 42 Lickershamn, 624 42 Tingstäde

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer