Hoppa till huvudinnehåll

Institutets festival 2024

Institutets festival 2024

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

9 aug 2024 12:00 - 11 aug 2024 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till Institutets årliga festival!

För att delta i festivalens samtliga programpunkter behövs ett festivalpass. Det ger dig tillträde till filmvisningarna, utställningarna, poesiläsningen, musikakterna m.m. Festivalpass går att köpa för hela helgen eller som endagspass.

Några programpunkter under festivalen sker i lokaler med begränsat antal platser. Därför behöver du köpa en biljett specifikt till de föreställningarna så att vi inte överskrider lokalens kapacitet. Det gäller Nedsläckning och Vinterkriget - en skidbalett på rullskidor.

Du behöver alltså både ett festivalpass och föreställningsbiljetter om du vill se Nedsläckning och/eller Vinterkriget. Vill du bara besöka övriga programpunkter så behövs bara ett festivalpass.

Lär mer på https://institutet.eu/2024/04/...
För frågor, kontakta institutet.festival@gmail.com

Arrangör

Lokal

957 95 Vitsaniemi, 957 95 Hedenäset

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer