Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Instant Swing med Anna-Maria Särnhult

Eventet är avslutat

Instant Swing med Anna-Maria Särnhult

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

31 okt 2023 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

UtopiaJazz är oerhört glada att kunna presentera en ny konsertserie i höst förlagda under några tisdagar. Detta är ett samarrangemang med Föreningen Classic Jazz Göteborg. Det kommer bjudas på klassisk jazz från New Orleans och Swing. Nummer tre ut i denna konsertserie är Instant Swing med Anna-Maria Särnhult.

Instant Swing hör hemma i Göteborg men spelar på jazzfestivaler, klubbar, företag, fester och olika evenemang varhelst man vill lyssna på svängig musik. Bandets musikaliska idé är att bygga repertoaren av starka låtar som engagerar både oss i bandet och publiken, med välkomponerade fina melodier och spännande ackord – eller bara enormt svängiga. Förutom klassiska jazzlåtar kan det även vara evergreens, låtar med fina tänkvärda texter eller från den nutida pop-repertoaren. Med detta vill vi skapa en spännande musikupplevelse med lite överraskande låtval.
Vi ser fram emot att få spela för dig!


Anna-Maria Särnhult - Sång // Sten Löfman – Piano // Ole Jörgensen – Saxar & klarinett // Jörgen Svensson – Kontrabas // Anders Söderling – Trummor


Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer