Event inställt

INSTÄLLD: Konsert med Per-Erik Hallin

150,00 SEK

Plats

Datum

8 maj 2022 17:00 - 19:00

Beskrivning

Konserten är inställd. Tyvärr behöver Per-Erik av hälsoskäl ställa in vårens konserter. Vi önskar honom bättring och att vi får chans att höra honom i Höör vid ett senare tillfälle.


Per-Erik Hallin är en svensk pianist, låtskrivare och sångare. Internationellt har han framträtt som Pete Hallin, vilket han kallades för under de två år han spelade med Elvis Presley. Per-Erik är känd som pop- och gospelartist och nu får vi lyssna till honom trolla med tangenterna och lyssna till hans fängslande sånger på Kulturhuset Anders i Höör.

Under kvällen kompas Per-Erik även av elever från musiklinjen vid Furuboda folkhögskola.

Arrangör: Equmeniakyrkan Höör i samarbete med studieförbundet Bilda.

Foto: Marcus Bjärneroth

Arrangör

Lokal

Kulturhuset Anders Kulturhuset Anders, Stenskogsvägen 2, 243 30 Höör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.