Inspirerande tjejfest med Åsa Ingrosso

25 jan 2020 17:30 - 20:30

Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, 102 44 Stockholm

Välkommen till Åsas tjejfest!

I den mörkaste januarimånaden bjuder vi dig på en riktigt inspirationsboost, en underbar tjejkväll du inte vill missa. Kvällen kommer handla om inredning, mode och skönhet, om glamour och lyx, men även små enkla tips i vardagen under ledning av entreprenören och inredningsexperten Åsa Ingrosso.

Åsa är en riktig inspiratör och förebild på många plan. Hon driver restauranger på Mallorca, jobbar som inredare, projektledare och har ett stort engagemang för mode och skönhet. Dessutom har hon familj och hundar. Vi är många som undrar hur hon lyckas kombinera och balansera alla olika roller med sådan självklar elegans och var hon får sin inspiration ifrån.

Under kvällen kommer Åsa berätta om sin resa och sitt liv som handlar om allt från vardagsbestyr till stora projekt som ska landas inom tighta deadlines. Åsa kommer också att bjuda på inredningstips och andra godbitar. Dessutom kommer du att få träffa ett antal olika företrädare för olika produkter inom lifestyle, handplockade just för denna kväll.  

Vi bjuder på bubbliga drycker med härliga tilltugg, massor av inspiration och givetvis möten och mingel med många härliga tjejer. Dessutom kommer alla gäster få en exklusiv goodiebag.  

Missa inte vinterns härligaste tjejkväll på Scandic Anglais i Stockholm! Ta med dig en vän, tjejgänget eller kom själv. Anmäl dig redan idag då antalet platser är begränsat.  

Vi ser så mycket fram emot att träffa dig.  

Varmt välkommen önskar Åsa och arrangören Karin!

Behöver du boende?
Önskar du hotell för helgen så kan kan vi erbjuda ett förmånligt erbjudande från Scandic Anglais. Ange kod; Åsas tjejfest2020 för att erhålla detta erbjudande vid bokning senast den 2 december. 

Maila: mice.anglais@scandichotels.com

Eller ring 08-517 340 14

.