Insektsorkestern - en småkrypskabaré för hela familjen

Eventet är avslutat

Insektsorkestern - en småkrypskabaré för hela familjen

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

11 aug 2021 15:00 - 15:30

Beskrivning

Vi får bekanta oss med tre finurliga insekter: en läderbagge, en fjäril och ett bi. Med sång, musik och berätteri tar dom oss med på en rumlande och tumlande resa i dom små insekternas myllrande värld. En turnerande Insektsorkester besöker människorna för första gången för att framföra sin specialskrivna kabaré. Efter hand uppdagas det att Insektsorkestern är utsända av insektsrådet, det bestämmande rådet över jordens alla småkryp. Insekterna behöver människans hjälp och förståelse för att få fortsätta att surra och skapa glädje och mångfald på vår planet!
Teater Sagohuset kommer till Åkarp!

Möllegårdens Trädgård 2 föreställningar kl 13 & kl 15
Föreställningen är ca 40 minuter

Fri entré - Bokning krävs

För hela familjen 

Arr: Kultur & Fritid

Lokal

Möllegården kultur Möllegården kultur, Möllevägen 4, 232 02 Åkarp

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.