Eventet är avslutat

Innellea "LIVE"

180,00 SEK - 220,00 SEK

Plats

Datum

4 mar 2022 22:00 - 5 mar 2022 03:00

Beskrivning

De är få akter som de senaste åren haft sådan genomslagskraft med sin musik som Innellea. Han spelas flitigt av de största inom techno/melodic och har blivit en återkommande artist på bolag som Afterlife, Innervisions och Diynamic. Under 2021 låg han bakom den grymma remixen av Stephan Bodzins låt Boavista, ett bejublat samarbete med Monolink och en minnesvärd spelning med Cercle. 2022 ser nu ljuset av hans första live turné som givetvis tar ett stopp förbi Stockholm. Detta vill du inte missa!

Innellea LIVE - Distorted Youth LIVE Tour
soundcloud.com/innellea 
 facebook.com/innellea

Layer J (HIGHTS)

 facebook.com/layerjmusic
 soundcloud.com/layerj


420 Residents


Arrangör

Lokal

Slakthuset Slakthuset, Slakthusgatan 6, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.