skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

INLANDSKULT - Kristian Anttila, Stonegrove och Johan Piribauer & Gruvtolvan

Eventet är avslutat

INLANDSKULT - Kristian Anttila, Stonegrove och Johan Piribauer & Gruvtolvan

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

22 feb 2024 18:00 - 23:59

Beskrivning

Tider:
18:00 Dörrar/kök/bar
19:00 Johan Piribauer & Gruvtolvan
20:00 Stonegrove
21:00 Kristian Anttila

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 80 kr
Ordinarie: 150 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr

Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u...

INLANDSKULT LIVE MUSIC NIGHT 2024
Inlandskult är en kulturförening som bildades uppe i Arvidsjaur 1990 i syfte att rädda Inlandsbanan. Föreningen arrangerar Inlandsbanefestivalen varje år och gör även andra arrangemang över hela Norrland såväl som söderut i Sverige.Turnén "Live Music Night", där ett gäng artister och band åker runt på olika Norrländska orter, är en tradition som har funnits sedan 2012 men i år det är första gången som turnen kommer till Västernorrland och Medelpad.

KRISTIAN ANTTILA:
Göteborgs artisten Kristian Anttila slog ner i musik-Sverige som en stormvind under individen på 00-talet. Anttila har haft många hits genom åren och är en av de idag aktiva svenska artister som besökt flest scener runt om i landet. Han har firat 20 år som artist under 2023 och åker runt med en naken föreställning ensam med akustisk gitarr. Kristian bjuder på sig själv och episoder ur sitt liv tillsammans med sina starka låtar.

STONEGROVE:
Stonegrove är ett hårdrocksband med bas i Härnösand och Umeå som bildades för snart 10 år sedan. Dom har gjort många konserter runt om i Norrland och b.la turnerat med Kee Marcello (fd Europe). Bandet leds av makarna Stenlund dvs gitarr-fantomen Peter Stenlund och hans fru Ellinor Stenlund (keyboard & sång). Detta är Stonegroves första konsert i Sundsvall.

JOHAN PIRIBAUER & GRUVTOLVAN:
Arvidsjaursonen Johan Piribauer har släppt skivor och turnerat sedan 1995. Dessförinnan spelade han i avantgard-punkbandet CP Borrmaskinen. Han spelar folkrock/visrock med svenska texter och har en gång blivit utnämnd av tidningen Fokus till proggens främste förnyare på 2000-talet. Han framträder både avskalat akustiskt och med rocksättning. Här på Pipeline har han med sig delar av sitt kompband Gruvtolvan.

Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Arrangör

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokal

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer