INDIERAVE | Slaktkyrkan | Gather Fest

Eventet är avslutat

INDIERAVE | Slaktkyrkan | Gather Fest

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

24 sep 2022 23:00 - 25 sep 2022 03:00

Tags

Beskrivning

Artist: INDIERAVE
Datum:
Lördag 24 September 2022
Lokal:
Slaktkyrkan
Eventet börjar:
23.00
Åldersgräns:
 20+ år

__


Minns ni glädjen och euforin?!
Minns ni Indierave?

På våra sagolika dansgolv trängs fortfarande Bryan Ferry med Lykke-Li.

Här står The Knife i givakt bredvid en av armé av Polyphonic Spree-soldater.

Här står Broder Daniel och Sister Surround tätt omslingrade.

Jarvis bjuder Little Simz till dans.De båda dansgolven kokar av allt du just börjat älska och det du glömt att du saknar.Allt indränkt i laser och en ljusshow som får Ibiza att rodna.Du är bjuden till INDIERAVE.Vi lovar både live-inslag och samlag.

Vad är väl en dans på slottet...Alldeles , alldeles...INDIERAVE!Vi förgyller Gather-festivalen med en klubbkväll efter spelningen med Destroyer på slaktkyrkan!

Dresscode: Indieränderna går aldrig ur.


Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.