skip to main content

Indiepopkväll med ALVA och Frida Lif på Söderhamns teater

Indiepopkväll med ALVA och Frida Lif på Söderhamns teater

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 18:00 - 21:00

Beskrivning

Dubbelkonsert med ALVA och FRIDA LIF på Söderhamns teater!

Fredag 8 mars 2024
18:00 Dörrar öppnar
19:00 Frida Lif
20:15 ALVA 

Rådhuskondis kommer att ha serveringen på andra våningen öppen. Du är varmt välkommen upp innan eller mellan konserterna för att äta eller dricka något!

Kulturstipendiaterna och hemvändarna Viking Nilsson och Måns Ekholm bjuder in till dubbelkonserten i sin hemstad. Det var år 2020 som Måns och Viking blev kulturstipendiater för unga kulturutövare med en lovande framtid. Sedan dess satte pandemier och omständigheter stopp för en stipendiekonsert - men nu är det dags. Viking och Måns är båda musiker och tar med sig varsin aktuell konstellation av band. Indiepop-temat är gemensamt och kvällen kommer ha fler än en tydliga röda trådar. Se till att komma på denna kväll - en kväll där Söderhamnarna får uppleva musik från musiker som staden har fostrat. Vi är helt övertygade om att det här kommer bli en indiepopkväll i toppklass. 

ALVA Ångestindie på Svenska! Lyssna på Spotify, genast!

"ALVA heter jag som artist, färre versaler som privatperson. Sedan 2012 har jag verkat i musikbranschen och framförallt sjungit. Det allra första jag gjorde som artist var att skriva en låt med Adrian Lux som jag även sjunger på. ‘Damaged’ heter den. Därefter följde några släpp på engelska och deltagande i tv och diverse medier - en hel resa som gör att jag känner mig som 75.

Jag är i 30-årsåldern, skriver musik på svenska som jag kallar för ångestindie, jag får folk att gråta, skratta och bli arga. Är som folk är mest om än väldigt mycket mer komplicerad. Mitt debutalbum valdes ut till ett av årets bästa i Sydsvenskan det året det släpptes. Från och med singeln 'Nåt som inte ens har hänt' som släpptes sommaren 2023 producerar jag mina låtar själv. Mitt band är som en go fylla man tänker på dagen efter och känner ‘fyfan vad kul det var igår’. Så jävla bra är dom. Jag ljuger inte ens.

Jag ska bli bäst i världen. Tack för att ni lyssnar. Hörs!"

FRIDA LIF - Ny musik kommer inom kort! 

”Frida Lif är en svensk popartist baserad i Stockholm, med rötter från Upplands Väsby. Med en examen vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm inspireras Frida i sin musik av artister som Veronica Maggio, Linnea Henriksson och Petra Marklund. Hennes debutsingel ”Du och jag” släpps den 23e februari och Frida är redo att tilltala publiken med hennes själfulla och personliga syn på popmusik. Följ henne @fridalifofficial på Instagram.”

Varmt välkomna till Söderhamns teater önskar Enheten Kultur & Bibliotek, Söderhamns kommun.

Arrangör

Enheten kultur och bibliotek, Söderhamns kommun arrangerar kulturevenemang på Söderhamns teater samt på andra platser i samverkan med det lokala föreningslivet.

Lokal

Söderhamns Teater SE Söderhamns Teater, Norrtullsgatan 12, 826 31 Söderhamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer