Inåt/Bakåt: Torch [DK] + TGTB 

Inåt/Bakåt: Torch [DK] + TGTB 

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

3 jun 2023 20:00 - 4 jun 2023 01:00

Beskrivning

3 juni | 20.00 | 150 kr | 20 år


Oceanen & Inåt/Bakåt presenterar: Torch + TGTB 


Lyssna på Torch: http://bit.ly/40m6nRj

Lyssna på TGTB:http://bit.ly/3Kb23P9 

Inåt bakåt är ditt nya favoritbolag med vision att gräva fram och släppa allehanda deppig, 80 tals-doftande musik. Den 3/6 blir det källar-fuktigt mörker när Inåt Bakåt kommer tillbaka till Oceanen. Både en stolt skivrelease samt en ofattbar scendebut står att vänta. Förutom resident så kommer ytterligare rekorderlig dj att gasa på mellan banden. To be announced.


TORCH (DK)

Efter två år av turnerande, slutsålda kassetter(...ja), mycket slit, brustna knoppar och nedbrunna stearinljus så är den till sist ankommen - “Leaving Me Behind”. Ikväll firar vi den grönländsk/danska trions debutskiva, tillika nummer 002 i Inåt Bakåt-katalogen. Ett väloljat mästerverk sammanfogat av melankoliska cold wave-slingor, suggestiva basgångar och ömmande sång, allt genomskuret av knivskarpa synthar. Förvänta er en ocean av dystra och svettiga bangers, och glöm inte att ta med er skivan hem - ikväll helt utan fraktavgift och dolda avgifter!


T.G.T.B.

Efter tre helt brutala släpp på tyska Detriti Records så har denna dunkla duon från Stockholm satt Sverige på dark wave-kartan likt inga tidigare. Efter två ep och en lp fullmatade med döds-hits så är det inte en dag för sent att för första gången ställa sig på scen tillsammans. Sug då på insikten att detta inte sker på Tresor, Saule eller Suicide Club - utan på pytte Oceanen i Göteborg! Det kommer bli trångt, det kommer bli svettigt och det är riktigt, riktigt synd om dig om du missar detta.

________


Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.


Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com


Återköp av biljetter

Vi återköper inte köpta biljetter. Detta gäller alla våra arrangemang förutom Barnens Ocean. Vid avbokning av biljetter för Barnens Ocean maila till info@oceanen.com

Om vi ställer in ett arrangemang betalas samtliga biljetter exkl. serviceavgift automatisk tillbaka till det konto som du köpte biljetten/biljetterna med.Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck Mer